Uw coach in Flevoland


Mijn naam is Manon Geerlings. Ik ben sociaal ondernemer en ik zet mij graag in voor sociale projecten in Lelystad. De stad mooier maken en Lelystadse organisaties en Lelystedelingen op weg helpen; daar word ik blij van. Mensen typeren mij als een echte verbinder. Iemand die actief en resultaatgericht te werk gaat. In de afgelopen jaren heb ik als projectleider, manager, kwartiermaker of co├Ârdinator bijgedragen aan de volgende projecten: sociaal restaurant Resto VanHarte Lelystad, School en Omgeving (Lol na School), Gezonde Wijkaanpak, Welzijn op Recept, Wel in Flevoland, Buurthub Atolplaza, Vluchtelingenopvang Lelystad, hospice Lelystad, Leefpark Bij de Ooievaar, ECL Radioprogramma Verantwoord Feesten, netwerk Oekra├»ners in Lelystad, De Fitweek, etc.

Naast mijn bovengenoemde werkzaamheden ben ik manager van sociaal restaurant Resto VanHarte. Daar zorg ik voor een goedlopend restaurant waar veel ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen met een klein netwerk. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, PR, marketing, begeleiding vrijwilligers en chef-kok, organiseren diners, samenwerkingsverbanden vinden en onderhouden, fondswerving, representatie, etc.

Verder begeleid ik mensen in- en naar werk en help hen met een betere balans tussen werk/gezin/jezelf. Door mijn opleiding tot coach, HR-adviseur en stresscounseller ben ik in staat om mensen en organisaties adequaat op weg te helpen. Omdat ik begrijp waar werkgevers en werknemers tegenaan lopen (o.a. bij werving en selectie, ziektetrajecten, stressproblematiek, loopbaanontwikkeling en re-organisaties) kan ik snel to-the-point komen, schakelen en doelgericht helpen. Ik ben ook werkzaam geweest als casemanager WVP en preventiemedewerker. Ik denk dat preventief ingrijpen nodig is om werknemers te laten floreren in hun werk en hen fit naar hun pensioendatum te krijgen. Tijdens ziektetrajecten kan ik van toegevoegde waarde zijn om werknemers te helpen re-integreren, te bemiddelen tussen werkgever en werknemer, de balans werk en gezin te optimaliseren en werknemers, indien noodzakelijk, te begeleiden in hun baan en eventueel te leiden naar een andere baan. Sinds 2007 heb ik mijn eigen coachpraktijk.

Mijn persoonlijke missie is te groeien en anderen op weg te helpen. Vanuit liefde en een positieve energie sta ik open voor anderen, waarbij ik steeds mijzelf ben. Het werken met mensen vind ik een uitdaging; het geeft me veel energie en voldoening. Ik ben een positief ingestelde vrouw, nuchter, actief en gedreven en met de instelling dat vrijwel alles mogelijk is, als je het maar echt wilt. Waar een wil is, is een weg! Wilt u meer informatie over mijn diensten of wilt u nader kennismaken? Dat kan altijd! U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-18345281.

Met hartelijke groet,

Manon Geerlings

Uw coach: Manon Geerlings