Sollicitatietraining

Ga je je baan kwijtraken of verlies je jouw baan na een reorganisatie? Of kun je door ziekte en/of beperkingen niet terugkeren in je oude baan? Dan wordt het uitzien naar een andere baan. Een schrikbeeld voor veel mensen. Wat nu?

Dat wordt actie ondernemen voor een nieuwe baan! Maar hoe pak je dat nou het beste aan? Struin je alle vacaturesites af? Wacht je de advertenties in de krant af? Ga je netwerken? Gebruik je social media? Richt je je meer op de bedrijven en branches waar jij graag zou willen werken? Stort je je op het versturen van opensollicitaties? Zoek je creatieve manieren om op te vallen tussen al die anderen die ook solliciteren? Hoe maak je een goede brief en CV? Hoe moet je je onderscheiden van anderen om uiteindelijk de baan te krijgen die jij graag wilt en die ook helemaal bij jou past? Wat kun je doen om bij het sollicitatiegesprek zo goed mogelijk uit de verf te komen?

Door onze jarenlange ervaring in het reïntegratiewerk, personeelswerk en stressbegeleiding, kunnen wij je goed op weg helpen! Er wordt intensief en gericht gekeken naar acties die je doet richting de arbeidsmarkt, welke kwaliteiten je in huis hebt, hoe je een goede, persoonlijke brief en bijpassend Curriculum Vitae maakt, hoe je moet netwerken en hoe je je voorbereid op een sollicitatiegesprek. Houding, presentatie/communicatie, vragen voorbereiden, kledingkeuze: belangrijke zaken die het succes van een gesprek bepalen. Tips en trucs, do’s en dont’s: alles wat je weten moet komt aan bod!

Een goed gesprek of een uitgebreide sollicitatietraining
Bij Geerlings Coaching kun je terecht voor verschillende vormen van sollicitatie-begeleiding. Dat kan een uitgebreide sollicitatietraining of een goed gesprek zijn. Afhankelijk van wat je wilt oefenen en weten. Bel daarom voor de mogelijkheden of neem contact op via het contactformulier.

> Kom in contact met Geerlings Coaching