Werk- en leefstijlcoaching

Aandacht voor uw medewerkers is nodig om hen duurzaam inzetbaar te houden. Niet wachten op verzuim, maar inspringen op wat uw werknemer nodig heeft om te floreren in zijn werk en het werk fit tot de finish te doen. Voor de één is dat het aannemen van een gezondere leefstijl, voor de ander betekent dat zich verder ontwikkelen of (om)scholen en voor weer een ander betekent dit een betere balans tussen werk en gezin vinden. Veel mensen zijn gestrest. Verzuim ligt op de loer. Tijdig signaleren wat er bij uw medewerker leeft, is nodig om hen productief, gemotiveerd, flexibel, energiek en betrokken te houden.

Geerlings Coaching helpt u daarbij door met uw medewerkers in gesprek te gaan. Dit werkt het beste in 1-op-1 gesprekken (spreekuurbasis of een traject). Zo houdt u de vinger aan de pols en kunnen uw medewerkers doelgericht aan hun doel werken, waardoor zij beter in hun vel komen te zitten en hun werk (weer) met plezier doen. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en kennis van HR, werk- en leefstijlcoaching en stressmanagement in om uw medewerkers op weg te helpen. Graag bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden.

Fitweek
Een andere mogelijkheid is het laten organiseren van een Fitweek in uw bedrijf. Een vitale organisatie begint bij fitte medewerkers. Preventief in actie komen is beter dan wachten op verzuim. En preventie loont! Met het laten organiseren van een Fitweek in uw bedrijf, besteedt u aandacht aan de vitaliteit van uw medewerkers. Wij haken aan op het door u ingezette gezondheidsbeleid. Door het aanbieden van presentaties (over een gezonde leefstijl, gezonde voeding, de balans werk en gezin, tillen en zitten, het voorkomen van blessures), het houden van workouts (yoga, mindfulness, hardlooptraining, bootcamp), een stresstest, coachoefeningen, gezonde lunch, conditietests, etc. worden uw medewerkers zich bewust van hun vitaliteit en worden ze uitgedaagd hun doelen te bereiken. Zowel binnen als buiten werktijd gaan we aan de slag. Met vouchers kunnen uw medewerkers advies krijgen van een personal trainer, lichaamsmetingen laten verrichten en in gesprek gaan over gezonde voeding. Alles om te werken aan gezonde, productieve, positieve, veerkrachtige en fitte medewerkers. Na de Fitweek volgt een enquête en een gesprek over borging.

Geerlings Coaching werkt samen met een aantal Flevolandse gezondheidsbedrijven: sportschool Fitland, fysiotherapiepraktijk Kerngezond, Motion2Mind personal training, ByLars Sportbegeleiding, Thermen La Mer, Balance by Healing, Caroline Bongers mindfulness, Simpl.food diëtistenpraktijk, Hennie van Galen wellnesscoach en Food4you. Wij komen graag in actie voor u en uw medewerkers.

  


Samenwerkende partners bij De Fitweek: